Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 8 fiyatları 1100$'a kadar çıkacak

Samsung'un Ağustos ayında tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8 modelinin satış fiyatı, depolama kapasitesine göre 1100$ seviyesine kadar çıkabilecek.

Samsung'un ve aynı zamanda akıllı telefon pazarının en pahalı modeli olmaya aday Galaxy Note 8 için yeni bilgiler var. Sanılanın aksine fiyatlar daha da yukarı çıkabilir.

İnanılmaz fiyatlar

İlk gelen bilgiler modelin 999$ şeklinde bir fiyat etiketi olacağını belirtmişti. Bununla birlikte en üst kapasiteli versiyonun bu fiyata sahip olacağı kanaati oluşmuştu. Yeni bilgilere göre Galaxy Note 8 iki farklı versiyona sahip. 64GB kapasiteli versiyon 999$ iken 128GB kapasiteli versiyon 1099$ olacak. 256GB kapasiteli bir versiyon ise şimdilik ufukta görünmüyor.

Galaxy Note serisini herkesin alabileceği fiyat seviyesinin çok üzerine çıkaracak olan yeni amiral gemisi ayrıca bu konuda rakipsiz de olacak zira iPhone 8 modelinin bile 999$ sınırını geçmeyeceği ifade ediliyor. Bu haliyle hitap ettiği kitle de kısıtlı olacak.

Dış tasarım üç aşağı beş yukarı ortaya çıksa da donanım konusunda halen net bilgiler mevcut değil. 3300/3600mAh kapasiteli bir batarya ile gelmesi beklenen Galaxy Note 8 modelinde Qualcomm’un aynı Snapdragon 821 yonga setinde olduğu gibi daha verimli bir üretim sürecinden geçen ve daha performanslı Snapdragon 836 yonga setini hazırladığı zaman zaman gündeme geliyor.

6.3 veya 6.4 inçlik kavisli Super AMOLED ekranda 2960x1440 çözünürlük sunacak olan telefonda 6GB LPDDR4X RAM gibi özelliklerin olması bekleniyor. Bazı bölgelerde telefon 8GB RAM ile sunulacak.

Telefonun 26 Ağustos tarihinde New York şehrinde yapılacak bir etkinlikte tanıtılacağı ağırlık kazanmaya başladı. Bu bakımdan iPhone 8 ile aynı zaman diliminde piyasaya çıkmış olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5334 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim