Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy On adında yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalışıyor

Bu yılın son amiral gemi modelleri Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge'i geçtiğimiz hafta piyasaya süren Samsung'un yıllık döngüde artık bir amiral gemi modeli kalmadı. Şimdi sıra alt seviyeye yönelik akıllı telefonlarda.

Samsung'un Galaxy O adında yeni bir orta seviye seriye başlayacağı gündeme gelmiş ancak sonrasında Galaxy O isminin sanal gerçeklik destekli yeni ürünlere ayrılacağı iddia edilmişti. Şimdi ise bahse konu serinin Galaxy On olduğu iddia ediliyor.

Gelen bilgilere göre yeni seride Galaxy Mega On ve Galaxy Grand On adında iki yeni akıllı telefon bulunacak. Bu akıllı telefonlar donanım itibariyle giriş seviyesine daha yakın bir pozisyona konumlanacak.  

Galaxy Mega On modelinde 5.5 inçlik 720p ekran, 64-bitlik Snapdragon 410 yongaseti, 1.5GB RAM, 8GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 3000mAh gücünde batarya olacağı belirtiliyor. 

Galaxy Grand On modelinde ise 5 inçlik 720p ekran, 1.3GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A7 çekirdeği ve Mali-T720 grafik birimi barındıran Exynos 3475 yongaseti, 1GB RAM, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 8GB artırılabilir kapasite, 2600mAh gücünde batarya bulunacak. Her iki model de Android 5.1 işletim sistemi taşıyacak. 

Bu yıl tek harfli Galaxy akıllı telefon serilerini başlatan Samsung'un neden eski isimlendirmeye dönmek istediği merak konusu. Belki firma isimlendirme konusunda bir değişiklik yapabilir ancak bu iki modeli yakın zamanda piyasada görmemiz mümkün.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim