Anlık Bildirim

Samsung Galaxy R yenilenmiş olarak geri dönüyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği yeni bir Galaxy modeli üzerinde çalıştığı bildirildi. Akıllı telefon Galaxy R'nin yenilenmiş bir versiyonu olacak.
Akıllı telefon üreticisi Samsung, bundan birkaç yıl önce piyasaya sürdüğü Galaxy R modelini tekrar pazara sunmak istiyor. Cihaz isim olarak Apple'ın iPhone XR'ını andırsa da ona rakip olmayacak ve  Galaxy J'nin potansiyel bir ardılı olarak konumlandırılacak.

Orta ve alt segmente hitap edecek

Samsung bu haberleri henüz resmi olarak doğrulamadığı için detaylar konusunda çok fazla bir bilgi mevcut değil. Ancak söylentiler Güney Koreli şirketin Galaxy S serisine oranla daha uygun ve düşük maliyetli bir cihaz geliştirdiği yönünde. Yani Galaxy R modeli orta ve alt segmente hitap eden bir akıllı telefon olacak.
Snapdragon 450 yonga seti ile güçlendirilmesi beklenen cihaz, sonsuz ekran da dahil olmak üzere, daha üst sınıf Samsung cihazlardaki özelliklere de sahip olacak. Galaxy R'nin çıkış tarihi henüz belli olmasa da söylentiler 2019'un ilk çeyreğinde piyasaya sürüleceği yönünde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim