Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S IV'e ait olduğu iddia edilen yeni video yayınlandı

Samsung'un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S IV'ü gün yüzüne çıkarmasına kısa bir süre kala cihaza ait olduğu iddia edilen yeni bir video yayınlandı. Söz konusu videoda yer alan cihaz hakkında herhangi bir resmi doğrulama gelmese de, cihaz daha önce karşımıza çıkan görsellerin tasarım çizgilerini taşıyor. 

İlk olarak cihazın arka panelinin sergilendiği videodaki cihazın en dikkat çekici yanı ise, çift SIM kart girişine sahip olması ve kalınlığı. Bu durum videodaki cihazın Asya ülkeleri için hazırlanan başka bir cihaz olma ihtimalini de arttırıyor. Ancak, bu pazardaki cihazların çift SIM karta sahip olmasının tercih nedeni olduğunu ve diğer bölgelere göre daha kalın bir tasarıma sahip olduğunu da belirtelim. Ayrıca, videoda Samsung'un Android cihazlarında kullandığı klasik kullanıcı arayüzü TouchWiz'in yanı sıra; kamera, arama ve ayarlar uygulamaları da sergileniyor.

Güney Koreli şirketin merakla beklenen cihazı Samsung Galaxy S IV'ün tam olarak nasıl bir tasarıma sahip olacağını ve neler sunacağını 14 Mart Perşembe günü hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1063 kez okundu.
36 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim