Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S III'e ait olduğu iddia edilen yeni bir görüntü yayımlandı

Samsung'un 3 Mayıs'ta duyurmaya hazırlandığı Galaxy S III için yaklaşan lansman öncesinde arka arkaya yeni iddialar gündeme gelirken Phone Arena sitesi, Galaxy S III'ün nihai sürümüne ait olduğu iddia edilen yeni bir görüntü yayımladı. 
Daha önce ortaya çıkan görüntüler, Galax S III'ün, daha büyük ekrana uyarlanmış ve çeşitli güncellemeler yapılmış Galaxy S II benzeri kasa tasarımına sahip olacağı yönündeydi ancak son görüntü, telefonun daha oval bir yapıya sahip olduğu yönünde. Super AMOLED Plus HD ekran ile geleceği konuşulan Galaxy S III için şu ana kadar netlik kazanmış tek detay kullanacğaı işlemci oldu. 
Samsung yaptığı açıklama ile Galaxy S III'te 32nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği dört çekirdekli Exynos 4 Quad işlemcisine yer verdiğini açıkladı. Bu detaylar itibariyle Galaxy S III'ün hem en hızlı hem de pil ömrü en uzun üst seviye Android telefon olacağı iddiaları da tartışmaya açılmış oldu. Tegra 3 ve A5 işlemcisinden farklı olarak 32nm ile daha ileri fabrikasyon sürecine sahip olan Exynos 4 Quad işlemcisine ek olarak Super AMOLED teknolojisinin enerji verimliliği noktasındaki avantajlarının da Galaxy S III'ü bu açıdan iddialı kılacak gibi görünüyor. 
Samsung Galaxy S III için gözler 3 Mayıs tarihinde Londra'da yapılacak etkinlikte olacak. 
  Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12758 kez okundu.
74 kişi, toplam 80 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim