Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S II'nin satışları 20 milyonu geçti

Mobil teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Galaxy S III modelini önümüzdeki birkaç ay içerisinde tanıtması beklenen Samsung, Galaxy S II ile yeni başarılara imza atmayı sürdürüyor. Galaxy Note ve Google imzalı Galaxy Nexus ile birlikte firmanın güncel ürün gamındaki üç tepe modelden birisi olan Galaxy S II'nin çıktığı günden bu yana 22 milyondan fazla sattığı açıklandı.
Piyasaya çıktığı ilk 24 saat içerisinde bir milyondan fazla satan Galaxy S II'ni beş milyon barajını aşması ise sadece üç ay, on milyonu geçmesi ise beş ay sürmüştü. Android 2.3 işletim sistemini kullanan ancak yakın gelecekte Android 4.0 güncellemesi alacağı açıklanan Galaxy S II, Samsung tarafından geliştirilen çift çekirdekli Exynos işlemcisi ve 4.3-inç büyüklüğünde ekranı ile sınıfının en güçlü telefonları arasında yer alıyor.
Galaxy S ve Galaxy S II ile yüksek satış başarısı elde eden Samsung'da şimdi gözler dört çekirdekli işlemciye ve daha gelişmiş özellilklere sahip olması beklenen Galaxy S III'e çevrilmiş durumda. Bazı iddialara göre 15 Mart'ta lanse edilebileceği konuşulan Galaxy S III'ün ne gibi özelliklere sahip olacağı şu an için belirsizliğini koruyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20596 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, cep telefonu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim