Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S4'ün Snapdragon 800 işlemcili uluslararası versiyonu geliyor

Samsung Galaxy S4'ün Snapdragon 800 işlemcili uluslararası versiyonu geliyor


Geçtiğimiz günlerde sadece LTE desteği sunan bazı ülkelere yönelik Snapdragon 800 işlemcili LTE-A versiyonu hazırlanan Galaxy S4 için son dakika gelişmesi var. Gelen yeni bilgilere göre Samsung, GT-I9506 ürün koduna sahip, Snapdragon 800 işlemcili yeni bir Galaxy S4 versiyonu üzerinde çalışıyor. Buraya kadar her şey normal ancak şu anki Galaxy S4 sahiplerini üzecek kısmı bundan sonra başlıyor zira bu modelin uluslararası versiyon olduğu ve dünya genelinde satışa sunulacağı ifade ediliyor. 
Çalışma hızı 2.3GHz olan dör çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisi sahip olduğu Adreno 330 grafik birimi ile grafik performasını ciddi şeklilde arttırırken, saf işlem gücü ve grafik performansı açısından yeni versiyonun, Exynos 5 Octa'lı mevcut Galaxy S4'ten kaydadeğer ölçüde daha hızlı olacağını söyleyebiliriz. Ortaya çıkan AnTuTu test sonucu da bu durumu doğruluyor zira Snapdragon 800'lü GT-I9506, 31123 puana imza atıyor. 
İşlemci ve grafik birimi dışında önemli bir fark içermemesi beklenen yeni Galaxy S4'ün ne zaman çıkacağı henüz bilinmese de LG Optimus G2 ve aynı işlemciyi kullanan Sony Xperia i1 gibi cihazları düşündüğümüzde Eylül-Ekim dönemini işaret etmek yanlış olmayacaktır. Galaxy S4 cephesindeki bu gelişme, yeni versiyonunun hazırlandığı belirtilen HTC One haberlerini de doğruluyor yani muhtemelen Snapdragon 800'lü bir HTC One  da benzer döneminde çıkmış olacak.
Samsung Galaxy S4'ün Snapdragon 800 işlemcili uluslararası versiyonu geliyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3602 kez okundu.
76 kişi, toplam 90 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim