Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S7 davetiyeleri hazır

Tanıtılmasına bir aydan kısa bir süre kalan Samsung'un yeni amiral gemi modeli serisi Galaxy S7 için, davetiyeler de görücüye çıkmaya hazır. Bu yıl, koyu mavi ağırlıklı bir tema bizi bekliyor.

Samsung'un bu yıl ki amiral gemi modeli serisi Galaxy S7 ile ilgili sayısız sızıntı internette boy gösteriyor ve artık cihazın neye benzediği az çok ortaya çıkmış durumda. Şimdi tek eksik lansman davetiyesi. Aslında o da hazır ancak henüz Samsung tarafından resmi bir dağıtım gerçekleşmedi. 

Evleaks tarafından sızdırılan görseller, Samsung Galaxy S7 için davetiyelerin dağıtıma hazır olduğunu gösteriyor. The Next Galaxy mottosunu taşıyan davetiye, 21 Şubat 2016 tarihine işaret ediyor. Bu tarih, MWC 2016 etkinliğinin bir gün öncesi ve daha önceki iddialarla da uyuşuyor. 

Davetiyenin teması koyu mavi renk ağırlıkta hazırlanmış. Aslında daha önceki sızıntılarda da, TouchWIZ arayüzünün koyu mavi bir temaya sahip olacağı görülüyordu. Yine, modelleri işaret etmek için arka plandaki küpün uç kısmında parlayan bir 7 rakamı görülüyor. Yani Galaxy S7 serisinin tanıtımı için herşey hazır. 


Galaxy S7 serisinde bu yıl iki model olması bekleniyor. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri ekran boyutu ile batarya kapasitesi olarak birbirinden farklılık gösterecek. Galaxy S7 modelinde 5.1 inçlik 2K Super AMOLED ekran, bölgeye göre Exynos 8890 veya Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 3000mAh kapasiteli batarya, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera şeklinde özellikler yer alacak. Galaxy S7 Edge modelinin farkı ise 5.5 inçlik iki kenardan kavisli ekran ve 3600mAh çözünürlüğündeki batarya. Serinin, Mart ayı içerisinde tüm dünyada piyasaya çıkması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5793 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim