Anlık Bildirim


Uzun süredir merakla beklenen Samsung Galaxy S7 amiral gemi modeli için nihayet resmi olarak lansman tarihi de geldi. Sızan bilgileri doğrular nitelikte, Galaxy S7 serisinin 21 Şubat 2016 tarihinde lanse edileceği açıklandı. Samsung, Unpacked 2016 etkinliği ile ilgili ilk videoyu da paylaştı.

Videoda lansmanın mottosu ve tanıtım tarihi net bir şekilde görülürken, sanal gerçekliğe de özel bir vurgu yapılmış. Giriş kısmında Gear VR gözlüğü takan bir kullanıcının görüntüleri karşımıza geliyor. Sanal gerçeklik ile ilgili ne tür bir gelişme olacak bilinmiyor ancak tahminler; lansmanın Gear VR üzerinden 360 derece olarak yayımlanması veya Galaxy S7 ile uyumlu yeni bir Gear VR versiyonunun tanıtılması ihtimallerine odaklanıyor. 

Bu yıl ki Unpacked 2016 lansmanı daha çok koyu mavi temaya odaklanıyor. Bu bakımdan, yeni TouchWIZ arayüzünün koyu mavi bir temaya sahip olacağı anlaşılıyor. Yine, modelleri işaret etmek için arka plandaki küpün uç kısmında parlayan bir 7 rakamı görülüyor. 

>>Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin en net görselleri sızdırıldı

Galaxy S7 serisi iki farklı modele ev sahipliği yapacak. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, ekran boyutu ile batarya kapasitesi olarak birbirinden farklılık gösterecek. Samsung Galaxy S7 modelinde 5.1 inçlik 2K Super AMOLED ekran, bölgeye göre Exynos 8890 veya Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 32GB/64GB artırılabilir kapasite, 3000mAh kapasiteli batarya, hızlı şarj özelliği, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera şeklinde özellikler yer alacak. Galaxy S7 Edge modelinin farkı ise 5.5 inçlik iki kenardan kavisli ekran ve 3600mAh kapasiteli bataryaya sahip olması. Seri ile ilgili yeni bir detay ise, fiyat olarak Galaxy S6 serisinden biraz daha aşağıda yer alacağı konusunda. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8177 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim