Anlık Bildirim

Samsung'dan 4.52'' ekranlı ve 1.2 GHz işlemcili telefon: Galaxy S II Epic 4G Touch

Dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi Samsung, internette uzun süredir hakkında konuşulan Amerika etkinliğine başladı ve Güney Koreli üretici düzenlenen etkinlik dahilinde Galaxy S II Epic 4G Touch'ın resmi tanıtımını gerçekleştirdi.

16 Eylül'de, Sprint ile yapılacak sözleşme karşılığında, 199.99$'a Amerika'da satışa sunulması planlanan Galaxy S II Epic 4G Touch, tasarım açısından Galaxy S II'nin uluslararası versiyonuyla çeşitli farklılıklar gösteriyor. Bu durumu detaylandıracak olursak akıllı telefonun ön yüzünde dört tane dokunmaya duyarlı tuş konumlandırılmış. Arka kısma baktığımızda ise kamera tasarımının değiştiği dikkatlerden kaçmıyor.
WiMax bağlantısı desteği sunan Galaxy S II Epic 4G Touch, 129.5 x 68.6 x 9.6 mm ebatlarında ve 129 gram ağırlığında dizayn edilmiş. 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Samsung Exynos işlemciden (ARM Cortex-A9) ve Mali-400MP grafik biriminden güç alan akıllı telefon; Google'ın mobil işletim sistemi Android'in ''Gingerbread'' versiyonunu kullanıyor.
Yine Galaxy S II'den farklı olarak Galaxy S II Epic 4G Touch'da 4.52-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde Super AMOLED Plus dokunmatik ekrana yer verilmiş. Kıyaslamak gerekirse Galaxy S II'nin ekran boyutu 4.27-inç civarındaydı.
16 GB dahili flash bellekle ve 32 GB'a kadar microSD kart desteğiyle donatılan akıllı telefon, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS, Bluetooth 3.0 gibi güncel teknolojileri bünyesinde barındırmakta. Sprint'in yeni akıllı telefonunun ön yüzünde görüntülü konuşma için 2 megapiksel, arka yüzünde ise anı yakalamak için 8 megapiksel çözünürlüğünde LED  flaşlı ve otomatik odaklama özellikli kameranın bulunduğunun altını çizelim. Arkadaki kamera aynı zamanda Full HD video kaydedebiliyor.
Son olarak Samsung, Galaxy S II Epic 4G Touch'da 1800 mAh'lik bataryayı yeterli görmüş. Hatırlatacak olursak Galaxy S II'de 1650 mAh batarya kullanılmıştı.
Samsung'dan 4.52'' ekranlı ve 1.2 GHz işlemcili telefon: Galaxy S II Epic 4G Touch
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21674 kez okundu.
42 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim