Anlık Bildirim

Samsung'dan dört çekirdekli ve çift AMOLED ekranlı Android telefon: SCH-W2013

Google'ın mobil işletim sistemi Android'i kullanan akıllı telefonlar genelde monoblok, tümleşik QWERTY klavyeli ya da kızaklı QWERTY klavyeli formlarda tüketicilerin karşısına çıkıyor. Samsung firmasının yakında dünyanın en büyük pazarlarından Çin'de satışa sunmayı planladığı SCH-W2013 ise pazardaki rakiplerinin aksine, kapaklı yapısıyla ve nümerik tuş takımıyla dikkat çekmekte.
Hem iç kısmına hem de dış kısmına 3.3-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde AMOLED teknolojili ekranların yerleştirildiği SCH-W2013'e, 32 nm High-K Metal Gate üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen ve 1.4 GHz frekansında çalışan dört çekirdekli (ARM Cortex-A9) Exynos 4 Quad (4412) platformu, dört çekirdekli Mali-400MP4 grafik birimi ve 2 GB RAM hayat veriyor. Samsung daha önce aynı platforma Galaxy S III ve Galaxy Note II modellerinde yer vermişti. Akıllı telefonun Android sürümü 4.0.4 ''Ice Cream Sandwich''.
118 mm uzunluğunda, 60  mm genişliğinde, 17 mm kalınlığında ve 186 gram ağırlığında dizayn edilen akıllı telefonda 2 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ve anı yakalamak için 8 megapiksel çözünürlüğünde ana kamera uygun görülmüş. Akıllı telefonun sahip olduğu kablosuz bağlantı teknolojilerinde ise Wi-Fi 802.11 a/b/g/n ile Bluetooth 4.0 göze çarpıyor. 
Samsung'dan dört çekirdekli ve çift AMOLED ekranlı Android telefon: SCH-W2013
Samsung'dan dört çekirdekli ve çift AMOLED ekranlı Android telefon: SCH-W2013
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12037 kez okundu.
38 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim