Anlık Bildirim

Samsung'dan iddialı Galaxy Gear reklamı

Samsung'dan iddialı Galaxy Gear reklamı
Samsung'un geçtiğimiz ay tanıttığı üç yeni ürün arasında muhtemelen en az beğenileni, ya da beklentilerin altında kalanı, akıllı saat modeli Galaxy Gear oldu. Bugünlerde Galaxy Note 3'ün yanında hediye edilen ancak kampanyalar bittikten sonra ayrı olarak satılacak Galaxy Gear, önemli özelliklere sahip olmakla birlikte önemli eksiklikleri de bünyesinde barındırıyor.
Samsung yaptığı açıklama ile Galaxy Gear için kullanıcı deneyimini arttıracak güncellemeler planladığını ifade ederken, cihazın pil süresi ve ekranın sürekli açık kalmaması gibi donanımsal sınırlamalar, akıllı fonksiyonlarından ziyade cihazın temel işlevi olan saat yeteneklerini sınırlayan en önemli eksiklikler. Başta kamerası olmak üzere önemli yeteneleri de bulunan Galaxy Gear için Samsung, kullanıcıların dikkatini daha fazla çekebilmek amacıyla iki yeni televizyon filmi hazırladı.
Amerika'da NFL oyunları esnasında ekranlara gelen tanıtım videolarında Samsung, geçmişten bugüne ekranların en popüler teknolojik saatlerini bizlere hatırlatıyor ve doğal olarak "hayaldi gerçek oldu" dercesine en son sahnede de Galaxy Gear'ı önümüze getiriyor. Akıllı saat konsepti çerçevesinde Galaxy Gear'ın akıbetini zaman gösterecek ancak haberimize konu olan video çalışmaları, Samsung'un belki de son dönemdeki en iyi tanıtım çalışmaları olarak anılacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4218 kez okundu.
46 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim