Anlık Bildirim

Samsung'un bu yıl ki hedefi 100 milyondan fazla Galaxy S/Note cihazı, 40 milyondan fazla tablet satışı

Samsung'un bu yıl ki hedefi 100 milyondan fazla Galaxy S/Note cihazı, 40 milyondan fazla tablet satışı
Hem akıllı telefon hem de cep telefonu pazarında lider olan Samsung'un özellikle Galaxy S ve Galaxy Note serisiyle büyük satış rakamlarına ulaştığı biliniyor. Firmanın Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 modeli ile toplamda 100 milyon satış rakamına ulaşma hedefi son gelişmelerle biraz değişmiş durumda.

Samsung bu yıl itibariyle 80 milyon Galaxy S4 modeli, 20 milyon Galaxy Note 3 satışı yapmayı hedefliyordu. Ancak özellikle Galaxy S4 tarafında aylık satış ortalaması 7 milyona kadar inince bu hedef biraz uzak kaldı.

Bununla birlikte halen Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modellerinin stokları dünya genelinde mevcut. Android 4.3 güncellemesi ile bu cihazlar tüketici ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu bakımdan Samsung; Galaxy S3, Galaxy S4, Galaxy Note II ve Galaxy Note III modelleri ile yıl sonuna kadar toplamda 100 milyondan fazla satış yapmayı planlıyor. 

Samsung'un tablet pazarında hedeflediği satış rakamı ise yaklaşık 42 milyon. Firma hali hazırda çeyrek yıl başına 10-13 milyon arasında Windows ve Android tablet satışı yapmayı başarıyor. Bu bakımdan hedef tutturulabilir görünüyor. 

Güney Kore'deki analiz toplantısında bu yıl için planlarını paylaşan Samsung, gelecek yıl için pazardaki farklı markalara ait 10 inç ve üzeri tablet modellerinin 100 milyon satış yapacağına inanıyor. Firma ayrıca tablet ve PC pazarının da gelecekte birleşeceğini düşünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
940 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim