Anlık Bildirim

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu yaklaşık 2.000 dolar fiyata sahip olacak

Güney Koreli teknolojidevi Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun önümüzdeki yıl çıkması bekleniyor. Kore Times cihazın 1.850 dolar fiyat etiketine sahip olacağını öne sürdü.
Uzunca bir süredir Samsung'un katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını duyuyoruz. Menteşeli tasarıma sahip kapaklı telefonlarla karıştırılmaması gereken bu telefonun ekranı ikiye katlanabilecek. Yani bu da kullanıcıların daha küçük veya büyük bir cihaz olarak olarak kullanma seçeneğine sahip olacakları anlamına geliyor. Söylentilere bakılırsa cihazdaki 7.3 inçlik OLED ekran katlandığı zaman 4.5 inç boyutuna düşecek.
Piyasaya yeni bir soluk getirmesi beklenen Samsung'un yeni telefonu aynı zamanda pahalı bir fiyat etiketine sahip olabilir. Kore Times'ın raporuna göre katlanabilir telefon 1.850 dolar gibi bir fiyatla satışa sunulacak. Birçok kişi iPhone X'un 1.000 dolarlık fiyat etiketinden yakınırken bu özel tasarıma sahip telefon için yaklaşık 2.000 dolar ödemeyi isteyecek birilerinin çıkacağını hayal etmek zor.

Sınırlı sayıda üretilecek

Akıllı telefonun bu kadar pahalı olabileceğinin potansiyel nedenlerinden birisi de sınırlı sayıda üretilecek olması. Yani Samsung bu telefondan az sayıda üreteceği için seri üretim fiyatı ile sunamayacak. Güney Koreli teknoloji devinin katlanabilir akıllı telefonundan yalnızca 300.000 ila 500.000 adet üretmeyi düşündüğü bildiriliyor. Şirket önümüzdeki yıl piyasaya süreceği cihazın yoğun talep görmesi durumunda daha fazla üretme kararı alabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5541 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim