Anlık Bildirim

Schmidt: iPhone kullanıyorum ancak Galaxy S7 daha iyi

Google'ın çatı şirketi Alphabet'in İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt, iPhone kullandığını itiraf ederken aynı zamanda bir Galaxy S7'ye sahip olduğunu ve bu telefonun daha iyi olduğunu söyledi.
Apple yöneticilerini ceplerinde bir Android telefonla görmek son derece zor. Hatta şirket CEO'su Tim Cook, Super Bowl finalinde kendi iPhone'uyla çektiği bulanık fotoğrafı paylaşmış ve alay konusu olmuştu. Ancak Google bu tür konularda daha tavizkar bir şirket politikasına sahip. Google'ın çatı şirketi Alphabet'in İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt bu konudaki en rahat yöneticilerden biri. Kendisi yıllardır gururla bir BlackBerry hayranı olduğunu söylüyordu. Ancak CNBS raporlarına gör Schmidt bu kez çok daha çarpıcı bir itirafta bulundu.
Evet, geçtiğimiz Mart ayında da gündeme geldiği gibi Schmidt bir iPhone kullanıyor. Ancak Amsterdam’da gerçekleşen Startup Fest’te seyircilere aynı zamanda bir Galaxy S7 akıllı telefona da sahip olduğunu söyledi. Schmidt "Samsung S7 daha iyi, daha iyi bir pile ve kameraya sahip. Bu konuda anlaştık mı? iPhone kullanıcıları haklı olduğumu biliyor" dedi.
Garip olan şey Schmidt'in Galaxy S7'nin daha iyi olduğunu iddia etmesine rağmen iPhone kullanmaya devam ediyor olması. Daha da enteresanı Google tarafından üretilen bir telefon yerine Samsung'u ön plana çıkarması. Deneyimli yönetici belki de Apple yönetim kurulunda görev yaptığı eski güzel yılları hatırlayıp nostalji yaşamak adına iPhone'dan vazgeçemiyor olabilir. Bunu bilemeyiz. Etkinliğin bir diğer önemli konuğuysa Apple CEO'su Tim Cook'du. Ancak kendisi Samsung Galaxy kullandığına dair herhangi bir itirafta bulunmadı.
Schmidt: iPhone kullanıyorum ancak Galaxy S7 daha iyi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15459 kez okundu.
60 kişi, toplam 71 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim