Anlık Bildirim

Snapdragon 845'li Xiaomi Mi Mix 2S'in AnTuTu skoru sızdırıldı

Snapdragon 845 yonga setiyle güçlendirileceği iddia edilen "Polaris" kod adlı Xiaomi Mi Mix 2S'in AnTuTu skoru ortaya çıktı. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...
Xiaomi en azından şimdiye kadar yaklaşmakta olan ürünlerinin gizliliğini korumayı başarmıştı ancak Çinli teknoloji devinin iki amiral gemisi ve bir orta sınıf olmak üzere en az üç telefon duyurabileceği yönünde haberler var.
Xiaomi'nin Redmi Note 5 ve Mi 7'yi bu ay tanıtmayı planladığı bildirilirken Xiaomi Mi Mix 2S olduğuna inanılan yeni bir cihazın AnTuTu skoru ortaya çıktı.
Şirket, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde düzenleyecceği basın etkinliğiyle Redmi Note 5 veya Redmi 5'i tanıtacak. Amiral gemisi Mi 7'nin ise yaklaşmakta olan 2018 Mobil Dünya Kongresi'nde Mi Mix 2S ile birlikte lanse edilmesi bekleniyor.

AnTuTu skoru etkileyici

Ice Universe isimli bir Twitter kullanıcısı, Xiaomi Mi Mix 2S olduğuna inanılan bir cihazın AnTuTu skorunu paylaştı. Ayrıca telefonun Qualcomm Snapdragon 845 yonga setiyle güçlendirileceğini söyledi. AnTuTu'da 270.461 gibi inanılmaz bir puan almayı başaran cihazın "Polaris" kod adına sahip olduğunu görüyoruz.
Akıllı telefon oldukça yüksek bir puan almasına rağmen bu puanların manipüle edilip edilmediğini bilmenin imkânı yok. Ayrıca Xiaomi Mi Mix 2S'e ait olduğu iddia edilen puanın, mevcut Kirin 970 veya Snapdragon 835 yonga setlerine kıyasla yaklaşık yüzde 25 ila 30 daha yüksek olduğunu belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim