Anlık Bildirim
Apple'ın 10. yıla özel iPhone 8 modeli kesinlikle bu sene en çok duyurulması beklenen akıllı telefonlardan biri olmuş durumda. Neyse ki telefonla ilgili bilgiler internete sızmaya devam ediyor. Yayınlanan yeni görüntü iPhone 8'in ebat olarak mevcut iPhone 7'den daha büyük olacağını ortaya koymuş durumda.
Piyasadaki iPhone 7'ye baktığımızda 138.3 x 67.1 x 7.1 mm boyutlarında olduğunu görüyoruz. Fabrika çalışanlarının sızdırdığı bilgilere göre iPhone 8, 143.59 x 70.94 x 7.57 mm ölçülerinde olacak. Bu da yaklaşmakta olan akıllı telefonun geçen yılın iPhone'undan daha uzun ve geniş olacağını ama daha kalın bir pil taşımaya izin vereceği anlamına geliyor. Cihazdaki pil kapasitesinin şu an için bilinmediğini ekleyelim.
iDropNews'de ortaya çıkan son görüntü, iPhone 8'in iPhone 7'den daha büyük ve iPhone 7 Plus'dan daha küçük olacağı yönündeki iddiaları doğrular nitelikte. Buna ek olarak 10. yıla özel iPhone nispeten daha küçük gövdede daha büyük bir ekranla gelecek. Ayrıca cihazda fiziksel Home butonunun olmayacağı da söyleniyor.

iPhone 8, Galaxy S8 serisinden daha küçük olacak

Oluşturulan ikinci bir render, iPhone 8'i Galaxy S8 ve Galaxy S8+ arasında görmemizi sağlamış durumda. Görsele baktığımızda iPhone 8'in her iki Samsung modelinden de daha küçük olduğunu görüyoruz. Bu açıdan yeni nesil iPhone'un cebe sığma konusunda rakiplerinden daha avantajlı olacağı söylenebilir.
OLED ekranlı iPhone'un yaklaşık 5.8 inçlik kenardan kenara ekrana sahip olması bekleniyor ancak Touch ID'nin nereye yerleştirileceği şu an için belirsiz. Bazı söylentiler parmak izi sensörünün cihazın arkasına taşınacağını iddia ederken, bir kısım da ekranın altına yerleştirilebileceğini belirtiyor.
Bu noktada birşey söylemek zor ancak Apple kesinlikle ikinci seçenekten yana. Bunun dışında telefonun 3D algılamalı kamera, kablosuz şarj desteği ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisiyle gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12305 kez okundu.
37 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, apple iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim