Anlık Bildirim

Sony Ericsson Nozomi ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor: 12 MP kamera ve dahası

Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen IFA 2011 etkinliğinde, Xperia Arc'ın 1.4 GHz işlemcili versiyonu Xperia Arc S'i lanse ederek bazı kişilerin eleştiri oklarının hedefi haline gelen Sony Ericsson'un, uzun süredir Nozomi kod adlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı konuşulmakta.
Firmanın yeni amiral gemisi olarak nitelendirilen Nozomi'nin daha önce gelen bilgilerde 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 4.3-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde (342 ppi) dokunmatik kapasitif ekran, 32 GB dahili flash bellek (microSD kart girişi yok), micro-SIM kart desteği, NFC (Near-Field Communications) teknolojisi ve 1750 mAh batarya gibi özelliklere ev sahipliği yapacağı öne sürülüyordu. Ayrıca Nozomi'nin 2012 yılının mart ayından itibaren teknoloji meraklılarıyla buluşacağı söyleniyordu. Fakat akıllı telefonun işletim sistemi ve kamera bilgisi yoktu ta ki bugüne dek.
Gelen yeni iddialara göre Nozomi, Android 4.0 ''Ice Cream Sandwich'' versiyonunu kullanacak ve 12 megapiksel çözünürlüğünde Exmor R sensörlü kamerayı bünyesinde barındıracak. Hatırlatmak gerekirse firma en son 2009 yılında piyasaya sürdüğü Symbian v9.4 işletim sistemli Satio'da 12 megapiksel kameraya yer vermişti. Bu bilgilere ek olarak akıllı telefonun 2012 yılının ocak ayında lanse edileceği belirtilmekte.
Eğer Nozomi ile ilgili öne sürülen detaylar tutarlıysa rekabetçi bir modelle karşı karşıyayız demektir. Bekleyelim ve görelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27963 kez okundu.
17 kişi, toplam 20 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim