Anlık Bildirim

Sony Xperia S'in Türkiye lansmanı yapıldı

Geçtiğimiz aylarda uzun süredir bilinen adı olan Sony Ericsson ismini değiştirip akıllı telefon pazarında yoluna Sony adıyla devam etme kararı alan Sony firması, özellikle geçtiğimiz Şubat ayında Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtımını yaptığı Xperia NXT serisinin amiral gemisi olan Xperia S modelinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.
Sony Mobile Communications Akdeniz Bölge Başkanı Antonios Barounas ile Türkiye, Yunanistan ve İsrail Pazarlama Direktörü Aysun Şabanlı'nın ev sahipliğinde yapılan lansmanda Sony Xperia S'e ve Sony Mobile'ın yeniliklerine yer verildi.
Sony Entertaintment Network ağı altında Xperia serisi telefonları, Vaio serisi dizüstü bilgisayarları, Sony televizyonları ve oyun konsollarını bir hesap ve kullanım fırsatı altında toplamayı hedefleyen Sony, bu hedefini 4 ekran deneyimi olarak nitelendiriyor.
Bugün lansmanı yapılan Sony Xperia S'in eğlence anlamında yaptığı yeniliklerden biri de Fizy ile yapacağı entegrasyon oldu, Aysun Şabanlı, yaptığı açıklamada Fizy entegrasyonuyla Xperia serisi telefonların çok daha etkileyici bir müzik deneyimi sunacağını belirtti.
Dünyada da oldukça büyük bir talep gören Sony Xperia S, ülkemizde Turkcell tarafından sözleşmeli olarak satışa sunulacak. Sözleşmesiz satış fiyatı da 1599 TL olacak. Telefonun teknik özelliklerini yeniden hatırlatalım.
  • 4.3 inç LED aydınlatmalı LCD ekran + Bravia Mobile Engine
  • 1280x720 çözünürlük (342ppi)
  • Qualcomm MSM8260 Snapdragon Çift çekirdekli 1.5 GHz işlemci
  • Adreno 220 GPU
  • 1 GB RAM
  • 32 GB dahili hafıza
  • 12 MP Exmor R kamera + 1.3 MP ön kamera
  • MicroSIM desteği,HDMI çıkışı,GPS,WiFi,3G,NFC
Sony Xperia S'in Türkiye lansmanı yapıldı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15543 kez okundu.
31 kişi, toplam 45 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim