Anlık Bildirim

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2'nin basın görselleri sızdı

Sony'nin düşük bütçeli ve orta sınıf yeni telefonlarının basın görselleri sızdırıldı. Cihazların tasarımları Sony'nin bu yıl hayata geçireceği köklü tasarım değişikliğinden nasiplenmemiş görünüyor.
Sony'nin yaklaşmakta olan Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2 akıllı telefonlarının ilk basın görseller sızmış durumda. Güvenilir bir kaynak olan Evan Blass'in (@evleaks) yayınladığı görseller şirketin düşük bütçeli ve orta sınıf telefonlarını ortaya koyarken, Sony'nin geçen yıl bahsettiği köklü tasarım değişikliğinden nasiplenmediklerini gösteriyor. Yeni tasarım dilini muhtemelen şirketin amiral gemisi modellerinde karşımıza çıkacak.
Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2'nin basın görselleri sızdı Tam Boyutta Gör

Sony Xperia XA2
Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2'nin önümüzdeki CES fuarında tanıtılması bekleniyor ancak bu duyurunun bir sonraki ay gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi'ne sarkma ihtimali de var. GFXBench sayesinde Xperia XA2 ve XA2 Ultra'nın teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olmuş durumdayız.
Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2'nin basın görselleri sızdı Tam Boyutta Gör

Sony Xperia XA2 Ultra
Hızlıca tekrarlamak gerekirse Sony Xperia XA2, 5.2 inç Full HD ekranı ile iki telefondan küçüğü olacak. Ayrıca cihazın Adreno 508 GPU içeren 2.2 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 630 yonga seti ve 3 GB RAM'le güçlendirildiğini belirtelim. Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çalışacak akıllı telefon 32 GB dahili depolama alanıyla gelecek. Kamera özelliklerine baktığımızda ise 23 MP arka kamera ve 8 MP selfie kamerasıyla donatıldığını görüyoruz.
Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2'nin basın görselleri sızdı Tam Boyutta Gör

Sony Xperia L2
XA2 Ultra modelinde ise 6 inçlik Full HD bir ekran var. Buna ek olarak 16 MP çift ön kamera, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı olacak. Telefonun diğer özellikleri XA2 varyantıyla aynı. Öte yandan Sony Xperia L2 bir sır olarak kalmaya devam ediyor. 5.2 inç 720p HD ekrana sahip olduğu söylenen telefonda Android 7.1 Nougat sürümü çalışacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9231 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cihaz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim