Anlık Bildirim

Sony Xperia Z Şubat ayında İngiltere'ye geliyor


Tüm Denge olarak isimlendirilen benzersiz tasarımı ve üst düzey malzeme kalitesiyle büyük beğeni toplayan Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z, satış kaynaklarından gelen son verilere göre Şubat ayında Avrupa'daki tüketicilerin beğenisine sunulacak. İlk olarak İngiliz perakendeci Phones4U, su ve toza karşı dayanıklı akıllı telefon için Şubat ayının başında ön sipariş alımı yapacağını ve 1 Mart tarihinde stoktan dağıtıma başlayacağını açıkladı. Herhangi bir fiyat vermeyen bu satıcıyı ülkenin en büyük perakendecilerinden Carphone Warehouse'un çıkış tarihi için Şubat ortasını işaret eden bildirisi takip etti. Three, Vodafone ve pembe renk seçeneğini özel olarak sunacak O2 operatörleri de Xperia Z'nin ürün takvimlerinde yer aldığını onayladı.
Ön ve arka yüzeylerinde güçlendirilmiş cam, iskelet çerçevesinde ise fiber poliamid materyal kullanılan C66 model numaralı cihaz, OptiContrast teknolojisiyle geliştirilen 5 inçlik Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlüklü ekran, mobil BRAVIA Engine 2, 2GB sistem belleği, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 Pro çipset, 13.1MP Sony Exmor RS kamera, 2.2MP Exmor R görüntülü görüşme kamerası, Bluetooth 4.0, Wi-Fi a/b/g/n, 4G LTE, NFC çipi, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi, Sony kullanıcı arayüzü, 2,330 mAh pil, 131 x 71 x 7.9 mm ve 146 gram ölçüleriyle uluslararası pazara sunulacak. Piyasaya sürülmesinin ardından Android 4.2 Jelly Bean sürüm güncellemesi almaya başlayacak. 
Avrupa'da faaliyet gösteren bir diğer perakendeci Clove, dağıtımı için Mart ayını işaret ettiği Xperia Z için ön sipariş alımına başladı bile. 440£ (~1255TL) fiyat etiketine sahip akıllı telefon, ülkemize Samsung Galaxy Note 2 ile aynı seviyeden giriş yapacak gibi görünüyor. Sony Mobile'ın resmi Türkiye sayfasında listelenen Xperia Z'nin donanım ve yazılımıyla ilgili detaylar için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3998 kez okundu.
64 kişi, toplam 82 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim