Anlık Bildirim

Sony, Xperia Z Ultra modelinin sadece WiFi versiyonunu hazırlıyor olabilir

Sony, Xperia Z Ultra modelinin sadece WiFi versiyonunu hazırlıyor olabilir

Tanıtıldığında dünyanın en büyük akıllı telefonu ve en ince tableti sloganını kullanan Sony'nin Phablet modeli Xperia Z Ultra ülkemizde de satışa sunulmuş durumda. Cihazın akıllı telefondan ziyade tablet algısı oluşturması firmayı da harekete geçirdi.

ABD haberleşme komisyonundan FCC geçen bir cihaz onayı, Sony'nin Xperia Z Ultra benzeri bir cihaz üzerinde çalıştığını gösteriyor. Onay dökümanında Xperia Z Ultra ölçülerine benzeyen bu cihazın sadece WiFi bağlantısına sahip olduğu ve 3G barındırmadığı görülüyor. Bu bakımdan cihaz sadece WiFi özellikli bir Xperia Z Ultra olabilir.

Modelde Bluetooth 4.0, 5. nesil WiFi, NFC, GPS gibi bağlantı özellikleri yer alıyor. Bunun haricinde herhangi bir özellik belirtilmemiş. 

Xperia Z Ultra tasarımını beğenen ancak o boyutlarda bir cihazı kulağına götürmek istemeyen kullanıcılara hitap etmeyi planladığı sanılan Sony, sadece WiFi özellikli Xperia Z Ultra ile bu planlarını uygulamaya koyacak. FCC başvurusu nedeniyle Sony'nin cihazı ABD pazarına da sunacağı sanılıyor. Şimdilik cihaz ile ilgili resmi bir bilgi yok. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1065 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim