Anlık Bildirim

Sony alt segment akıllı telefonları Xperia Tipo ve Xperia Tipo Dual'ı tanıttı

Sony, bugün Xperia Miro'nun ardından alt segmentte konumlandırdığı Xperia Tipo ve Xperia Dual'ı tanıttı. Aynı tasarımı ve teknik özellikleri paylaşan Xperia Tipo ve Xperia Tipo Dual aralarındaki tek fark çift sim kart desteği.
103 mm uzunluğunda, 57 mm genişliğinde, 13 mm kalınlığında ve 99.4 gram ağırlığında tasarlanan akıllı telefonlar, 800 MHz saat hızında çalışan tek çekirdekli Qualcomm MSM7225A Snapdragon platformu (ARM Cortex-A5 tabanlı), Adreno 200 grafik birimi ve 512 MB RAM'i bünyelerinde barındırıyor.
Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini kullanan akıllı telefonlarda, 3.2-inç boyutunda - 320 x 480 piksel (HVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif TFT ekrana ve 2.9 GB dahili depolama kapasitesine (2.5 GB'ı kullanıcılara ayrılmış) yer verilmiş. Kapasite, microSD kartlarla 32 GB'a kadar arttırılabilmekte.
Dörtband GSM şebekesi ve HSPA (HSDPA: 7.2 Mbps) alt yapısı desteği sunan modeller, 3.2 megapiksel çözünürlüğündeki kameralarıyla VGA çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor. Akıllı telefonların 1460 mAh'lik bataryası ise 3G şebekesi göz önünde bulundurulduğunda 545 saate varan bekleme, 4.5 saate varan konuşma, 30 saate varan müzik dinleme ve 3 saate varan video izleme süresi sunuyor.
Xperia Tipo ve Xperia Tipo Dual'ın siyah, beyaz, mavi ve kırmızı olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülmeleri planlanıyor. Akıllı telefonların fiyat bilgisi ve çıkış tarihi elimize ulaşınca sizlerle paylaşacağız.
Sony alt segment akıllı telefonları Xperia Tipo ve Xperia Tipo Dual'ı tanıttı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7259 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim