Anlık Bildirim

Sony'nin çerçevesiz modeline ait yeni fotoğraflar sızdırıldı

Sony'nin çerçevesiz modeline ait yeni fotoğraflar sızdırıldı
 
Sony'nin "Levander" kod adlı çerçevesiz bir telefon hazırladığı artık bir çok kişi tarafından biliniyor. Cihaz hakkında zaman zaman bazı bilgiler ve fotoğraflar sızdırılıyor. Bu kez yeni bir kaynak daha Levande ile ilgili yeni fotoğraflar yayınladı.

Yayınlanan fotoğraflar yine genelde ön panel üzerine yoğunlaşıyor. Ön panelin üst kısmında büyük bir kamera sensörü ve flaşın yer alması da dikkat çekici detaylardan. Bu kısma bakarak cihazın özçekim konusunda iddialı olacağını söyleyebiliriz. Bunun dışında cihazın yan çerçeveleri önceki fotoğraflarda da olduğu gibi yok denecek kadar az düzeyde. Ekranın altındaki bölge alışılmış Xperia tasarımlarına göre ince gözükürken hoparlöre de yine bu kısımda yer verilmiş durumda. Ancak alt kısımdaki hoparlör boşluğu ile üst kısımdaki ahize hoparlörünün aynı yapıda olması cihazın stereo hoparlöre sahip olacağı iddialarını da beraberinde getiriyor.
Sony'nin çerçevesiz modeline ait yeni fotoğraflar sızdırıldı
 
Şimdilik model ile ilgili gelen iddialar cihazın FHD çözünürlükte ekran, MT6752 çipset, 2 GB sistem belleği ile ön ve arka kısımda 13 MP çözünürlükte iki kameraya sahip olacağını gösteriyor. Kameralar için ise şirketin kendi çözümü olan IMX214 sensörlerini kullanacağı da bilgiler arasında. Model hakkındaki iddialar ve sızıntılar son dönemde oldukça artmış durumda, bu da cihazın kısa bir süre sonra tanıtılacağı anlamına gelebilir.
Sony'nin çerçevesiz modeline ait yeni fotoğraflar sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5468 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni, model ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim