Anlık Bildirim

Tinder kullanıcıları en çok akşam saatlerinde eşleşiyor

Geçtiğimiz yıl uygulama marketlerinin gözdesi çöpçatanlık uygulamaları oldu. Peki kullanıcılar bu uygulamaları en çok hangi saatlerde kullanıyor? Uygulamada kaç dakika harcıyor? Detaylar haberimizde.
 
Tinder kullanıcıları en çok akşam saatlerinde eşleşiyor
Akıllı telefon kullanıcılarının bir çoğu popüler hale gelmeye başlayan çöpçatanlık uygulamalarını duymuştur. Bilmeyenler için bu uygulamalar kullanıcıya farklı profiller sunarak beğendiklerini seçmesini istiyor. Aynı işlem karşı taraf için de yapılırken birbirinin profilini beğenen iki kullanıcının mesajlaşmasına imkan sunuluyor.
Peki kullanıcılar bu uygulamayı hangi zamanlarda kullanıyor ve ne kadar zaman harcıyor? Araştırma şirketi Nielsen'in yayınladığı rapora göre kullanıcıların en çok partner aradığı saat dilimi akşamlar. Tinder ve OKCupid uygulamarı göz önüne alınarak yapılan araştırmada akşam saat 6'dan 10'a kadar kullanıcı sayısının en üst seviyeye ulaştığı görülüyor. Yine benzer bir şekilde uygulamada harcanan ortalama süre de bu saatlerde tavan yapıyor.
Tinder kullanıcıları en çok akşam saatlerinde eşleşiyor
 
Uygulamada geçirilen ortalama süre 
Tinder'da ilk yükseliş sabah 10 civarında başlarken bu saatlerde kullanıcıların %45'lik bir dilimi uygulamayı kullanıyor. Akşam üzerinde kullanıcı oranı %50'yi yakalarken akşam olduğunda bu rakam %50'nin de üzerine çıkıyor. En çok zaman harcanan saatlere baktığımızda ise saat 9'da bu rakamın maksimuma ulaştığını görüyoruz. Bu saatlerde bir kullanıcı ortalama 8 dakikasını uygulamada harcıyor.
Her iki uygulama için yapılan analizlerin benzer sonuçlar ortaya koyması insanların genel davranışını da ortaya çıkarmış oluyor. Uygulamayı yoğun saatlerde kullanmak belki de eşleşme şansınızı arttırabilir.
Tinder kullanıcıları en çok akşam saatlerinde eşleşiyor
 
Uygulamayı kullanan kitlenin saatlere göre erişim yüzdeleri 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim