Anlık Bildirim

Vestel yeni orta segment akıllı telefonunu duyurdu

Ülkemizde en çok satan markalar arasında yer alan Vestel, MWC 2019 fuarında yeni orta segment akıllı telefonunu duyurdu. Vestel Venüs V7 özellikleri haberimizde.

MWC 2019 fuarında yerini alan yerli markamız Vestel’in önemli bir de duyurusu vardı. Firmanın orta seviyede mücadele eden V serisine yeni bir üye daha eklendi. Vestel Venüs V7 bazı dikkat çekici noktalarla geliyor.

Vestel Venüs V7 özellikleri

6.2 inçlik LCD ekrana sahip olan Vestel Venüs V7 modeli son dönemin popüler su damlası çentik tasarımını benimsemiş. 1520x720 piksel çözünürlüğündeki ekran agresif bir ekran-kasa oranına sahip.

Telefona 8 adet Cortex-A53 çekirdekli MediaTek Helio P22 yonga seti güç veriyor. 12nm sürecindeki yonga seti verimlilik konusunda da öne çıkıyor. Modelde sadece 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi olacak.

Arka kısımda 13MP+2MP çözünürlüğünde otomatik odaklama yapabilen çift kamera yer alıyor. Ön kısımda da yüz tanıma yapabilen 8MP çözünürlüğünde bir kamera var. Yapay zekâ ile desteklenen kameralar bulanıklık efekti verebiliyor.

WiFi AC, Bluetooth 5.0 gibi bağlantı özellikleri olan cihaz 3950mAh kapasiteli bir batarya ile donatılmış. Giriş portu ise USB Tip-C olarak tercih edilmiş. Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi ile çıkacak Vestel Venüs V7 modelinin 1800TL-2000TL aralığında olacağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16650 kez okundu.
65 kişi, toplam 70 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
MWC2019, vestel venüs v7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim