Anlık Bildirim

Windows 10'lu Alcatel Idol 4 Pro internete sızdırıldı

Alcatel'in Windows 10 mobil ekosistemindeki varlığını güçlendirecek olan Idol 4 Pro akıllı telefon modelinin, muhtemel özellikleri ve görseli internete sızdırıldı.
Bir süredir Alcatel'in Snapdragon 820 yonga seti taşıyan Idol 4 Pro adında Windows 10 işletim sistemi bir akıllı telefon geliştireceği konuşuluyordu. Gelen son bilgiler, cihazın daha çok orta seviyeye hitap eden tarzda olacağını gösteriyor.

Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre, yeni cihaz Alcatel Idol 4S modelini temel alacak. MWC 2016 fuarında tanıtılan Alcatel Idol 4S modelinde, 5.5 inçlik 2K ekran, Snapdragon 652 yonga seti, 3GB RAM, 32GB artırılabilir kapasite, metal kasa, 3000mAH kapasiteli batarya, LED flaşlı ön kamera gibi ayrıntılar yer alıyor.


Alcatel Idol 4 Pro modeli de aynı konfigürasyon üzerine inşa edilecek. Sızan görselden de bu açıkça anlaşılıyor. Böylece aynı konfigürasyonda Alcatel'in hem Android 6.0 hem de Windows 10 işletim sistemi seçenekleri bulunacak. Ayrıca cihazın harici ekranlara arayüzü yansıtabilen Continuum desteği olacağını da belirtelim. Alcatel'in önümüzdeki aylarda bir lansman yapacağı tahmin ediliyor.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim