Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 5 bileşenleri mercek altına alındı

Xiaomi'nin yeni amiral gemi modeli Mi 5, henüz piyasaya çıkmadan bileşenlerine ayrıldı. Cihazın içerisinde neler olduğunu merak edenler, yazımıza göz atabilir.

Yeni bir amiral gemisi duyurulduğunda, çeşitli siteler tarafından parçalarına ayrılması ve bileşenlerinin incelenmesi sıkça rastlanır bir durum oldu. Lansmanda paylaşılmayan bileşenler ile ilgili net bilgilere ulaşabildiğimiz parçalama işlemi, daha çok iFixit sitesi tarafından yapılıyordu. Şimdi pek çok site bu işe girmiş durumda.

Çinli IT168 sitesi, henüz piyasaya sürülmeyen Xiaomi Mi 5 amiral gemi modelini parçalarına ayırarak, paylaşımlar yaptı. Ayırma işleminde özellikle arka kapağın kolay bir şekilde çıkarılarak bataryaya ulaşılabildiği dikkat çekiyor. Her ne kadar garanti dışı olsa da, bataryasında problem yaşayan kullanıcılar kolay bir şekilde değişim yapabiliyor. Yine cihazdaki diğer bileşenlerin de kolay bir şekilde sökülebildiği ifade ediliyor. Site, herhangi bir tamir edilebilirlik puanı vermediği için, ortada sadece ifadeler mevcut.



Xiaomi Mi 5 modelinde 5.15 inçlik Full HD ekran, 3GB/4GB LPDDR4 RAM, 32GB/64GB/128GB depolama kapasitesi, Snapdragon 820 yonga seti, 4 eksenli OIS desteği olan 16MP çözünürlüğünde arka kamera, metal veya seramik kasa, 3000mAh kapasiteli batarya, Android 6.0 işletim sistemi, MIUI 7 arayüzü gibi özellikler yer alıyor. Modelin başlangıç fiyatı 300$ olarak belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim