Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8’in Animoji özelliğinin videosu yayınlandı

Xiaomi Mi 8'in tanımına az bir süre kala özellikleri bir bir ortaya çıkıyor. iPhone X'teki Animoji özelliğine benzeyen bir özelliğin görüntüleri yayınlandı. İşte video:

Xiaomi Mi 8’in Animoji özelliğinin videosu yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yılın merakla beklenen telefonlarından Xiaomi Mi 8’in tanıtımına sadece iki gün kaldı. 31 Mayıs tarihinde sergilenecek Xiaomi Mi 8’de tıpkı iOS’in Animoji özelliğine benzer bir özellik bulunacak.

Face ID benzeri bir yüz tarama teknolojisine sahip olacak Xiaomi Mi 8, kullanıcının yüz hareketlerini emojilere aktaracak. Emojilerin görünümü ve hareketlerin tespiti açısından Apple’ın Animoji özelliğine benziyor.

Samsung benzer özelliği Galaxy S9 ile birlikte AR Emoji adıyla hayatımıza sokmuştu ancak hareketlerin doğruluğunun yetersiz olması ve maskelerin emojiden daha çok Snapchat’in Bitmoji’sine benzemesi ile Animoji’den ayrışmıştı.

Xiaomi’nin Animoji benzeri özelliğinin isminin ne olacağı bilinmiyor. Tanıtım videosunda 4 farklı emoji görüyoruz. Bu emojiler reklamın sonuna kadar ezgisel bir şekilde Mi notasını seslendiriyor. Videonun sonunda “Mi 8’in çıkışına üç gün kaldı” yazıyor. Xiaomi Mi 8, 31 Mayıs’ta tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8799 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mi 8, mi 8 özellikleri ve
2 etiket daha animoji Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim