Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 9'un canlı görüntüsü sızdı

Xiaomi'nin Ürün Müdürü Tang Weng Thomas, yanlışlıkla kişisel Weibo hesabı üzerinden Mi 9'un canlı görüntüsünü ortaya koyan görseller paylaştı. Detaylar haberimizde.
Xiaomi Mi 9'un canlı görüntüsü sızdı
 
Çinli mobil teknoloji devi Xiaomi, iddialara göre bu ay Mi 9'u tanıtmaya hazırlanıyor. Bu ayın 19'unda tanıtılacağı düşünülen cihazın çok daha güçlü bir hızlı şarj teknolojisi ve daha pek çok iddialı özellikle gelmesi bekleniyor.
Mi 9'un tasarımına dair bugüne kadar pek çok görüntü, iddia ve söylenti ortaya çıkmış olsa da bugün cihazın tasarımını ortaya koyan bir görsel gerçekten güvenli bir kaynaktan geldi.
Xiaomi'nin Ürün Müdürü Tang Weng Thomas, cihazın canlı görüntüsünü ortaya koyan fotoğrafları yanlışlıkla kişisel Weibo hesabı üzerinden paylaştı. Daha sonra gönderiyi hızlıca silmiş olsa da pek çok kullanıcı hızlı davranarak görüntüyü kaydetti.
Mi 9'un üç arka kamerayla geleceğine dair söylentiler vardı ve çok büyük ihtimalle öyle de olacak ancak görsellerde ne yazık ki bunlardan sadece iki tanesi gözüküyor. Kameralar, cihazın selefi Mi 8'deki gibi dikey olarak sıralanmış. Ancak Mi 9'da LED flaş, kamera sensörleri arasında değil, kamera kurulumunun dışında bulunuyor.
Mi 9, arkada yer alan fiziksel bir parmak izi tarayıcısına sahip değil. Bu da cihazın Mi 8 Explorer Edition ve Mi 8 Pro gibi bir ekran parmak izi sensörüyle birlikte gelebileceği gerektiği anlamına geliyor.
Cihazın arkası Gorilla Glass 6 veya Gorilla Glass 5 olduğunu düşündüğümüz cam bir yüzeyle kaplı ve oldukça parlak bir görüntüye sahip. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18331 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi mi 9, mi 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim