Anlık Bildirim

Xiaomi, OnePlus 6T lansmanını trolleyerek sırada bekleyenlere hesap makinesi dağıttı

Çinli akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen OnePlus 6T lansmanında, sırada bekleyen insanlara hesap makinesi dağıttı. Peki ama neden?
Akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bir başka Çinli teknoloji şirketi olan OnePlus'ın lansmanını trolledi. Hindistan'da OnePlus 6T'nin tanıtımının yapılacağı salona girmeyi bekleyen kullanıcılara hesap makineleri dağıtan Xiaomi, akıllı telefon modeli Poco F1 ile aradaki fiyat farkını kullanıcıların hesaplamasını istedi.

Xiaomi rakiplerini trollemeye devam ediyor

"Do The Math" ibareli kutuların içinde dağıtılan hesap makineleriyle Xiaomi, iki cihazın da Snapdragon 845 işlemci ile geldiğine gönderme yaparak aradaki fiyat farkını esprili bir şekilde tiye aldı. Ayrıca Poco'nun Hindistan twitter hesabı da bununla ilgili bir gönderi paylaştı.

Poco F1, bir LCD panel, büyük çentik ve plastik bir gövdeye entegre edilmiş parmak izi okuyucu ile geliyor. Ancak OnePlus 6T, AMOLED ekrana gömülü parmak izi tarayıcı ve oldukça minimalist bir çentiğe sahip. Teknik olarak bu iki cihazı karşılaştırmak ne kadar doğru orası tartışılır. Xiaomi Poco F1'in Hindistan satış fiyatının 283 dolar, OnePlus 6T'nin ise 513 dolar olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
59435 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim