Anlık Bildirim

Yeni iPhone'lar daha hızlı şarj olacak

Apple, Eylül ayında duyurusunu gerçekleştireceği yeni iPhone'larda kablosuz şarj deneyimini iyileştirmek için bakır bobinler kullanacak. Bu sayede kablosuz şarj aktarımı daha hızlı gerçekleşecek.
Hızlı ve kablosuz şarj teknolojisi; iPhone tarihi için geçtiğimiz yıl duyurulan iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X ile başlasa da birçok kullanıcı, hem kutu içerisinden hızlı şarj adaptörünün çıkmamasından hem de bu teknolojilerin diğer akıllı telefonlardaki kadar hızlı çalışmamasından yakınıyordu. Ancak 12 Eylül'de tanıtılması beklenen yeni iPhone modelleri, daha iyi bir şarj deneyimi sunacak.

Yeni iPhone'lar daha hızlı kablosuz şarj teknolojisine sahip olacak

Tedarik kaynaklarından gelen bilgilere göre; 2018 model iPhone'larda kablosuz olarak daha güçlü bir akım elde etmek için FPC (esnek baskılı devre) yerine bakır bobinler kullanılacak. Bu sayede şarj esnasında daha az ısı açığa çıkacak ve iPhone'ların şarj verimliliği artacak. 
 
Daha hızlı kablosuz şarj desteğine sahip olacak yeni iPhone'lar kablolu olarak da hızlı şarj olabilecek. Buna ek olarak yeni iPhone modellerinin kutu içeriğine 18 W’lık hızlı şarj adaptörünü de dahil edecek olan Apple, bu noktada rakiplerinin gerisinde kalmak istemiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4577 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni iphone, iphone hızlı şarj ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim