Anlık Bildirim

CoolPad N930: 1GHz işlemcili, 1080p video oynatabilen Android telefon

iPhone 4 klonlarıyla gündemde olan Çin'in Shenzen bölgesindeki elektronik üreticilerinin bir kısmı, özgün modeller için çalışmalarını sürdürüyoprlar. İşte o üreticilerden biri olan CoolPad, ilk detaylarını bir süre önce verdiğimiz N930 modeli için ön-sipariş alımına başladı. 3.5-inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde çoklu dokunmatik kapasitif ekrana sahip olan N930, ARM Cortex A8 mimarisini temel alan ve 1GHz'de çalışan Texas Instrumentes OMAP 3630 işlemcisiyle 1080p video oynatabiliyor.

Android 2.1 işletim sistemiyle gelen ve önümüzdeki haftalarda Android 2.2 güncellemesi alacağı belirtilen telefon, CoolPad'in özelleştirilmiş kullanıcı ara birimine sahip. 8GB flash depolama alanına 8 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya sahip olan telefon, ihtiyaç duyduğu gücü, 1300 mAh kapasiteli pilden alan telefon, benzer konfigürasyona sahip diğer pek çok modelden farklı olarak çift SIM kart (CDMA / GSM) desteği ile geliyor ve üretici firmanın açıklamalarına göre daha çok profesyonel kullanıcıları hedef alıyor.

CoolPad N930'la ilgili belki de en dikkat çekici nokta ise yaklaşık 800 dolar civarındaki fiyatıyla Çinli merkezli bir üreticiden gelen en pahalı telefon olması.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim