Anlık Bildirim

IFA 2014 : Huawei'den metal alaşımlı orta seviye Ascend G7 akıllı telefonu

IFA 2014 : Huawei'den metal alaşımlı orta seviye Ascend G7 akıllı telefonu

Bu yıl metal alaşımlı akıllı telefon tasarımlarına ağırlık veren Huawei, Ascend Mate 7 amiral gemi modelinden sonra orta seviyeye yönelik Ascend G7 akıllı telefonunu da resmiyete kavuşturdu.

Huawei Ascend G7 modeli tamamen metal alaşımlı gövdesine rağmen 7.6mm kalınlığa sahip ve ekran kenarları da oldukça ince tutulmuş. 5.5 inçlik 720p çözünürlükte bir ekrana sahip olan model inceliğini INCELL teknolojisine borçlu. INCELL teknolojisi; sayısallaştırıcı, dokunmatik panel ve LCD ekranı tek bir katmana topluyor ve kalınlık önemli oranda azalıyor. 

Cihaz aynı zamanda Huawei'nin ilk 64-bitlik akıllı telefonu konumunda. 1.4GHz saat hızında 4 adet Cortex-A53 çekirdeğini ve Adreno 306 grafik birimini biraraya getiren Snapdragon 410 yongaseti cihaza gücünü verirken 2GB RAM ve 16GB artırılamayan hafıza ile sistem desteklenmiş. 

Arka tarafta 13MP çözünürlüğünde f2.0 aralıklı bir kamera yer alırken, ön tarafta geniş açılı 5MP çözünürlüğünde diğer kamera yer alıyor. Firma 3000mAh gücündeki bataryayı enerji tasarrufu optimizasyonları ile desteklemiş ve yüzde 10 şarj seviyesinde 24 saat kullanım süresi mümkün hale getirilmiş. 

Android 4.4 işletim sistemi üzerinde EMUI 3.0 arayüzü çalıştıran model 299 Avro fiyat etiketi ile bu ay itibariyle ülkemiz de dahil olmak üzere Avrupa'da satışa sunulacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1257 kez okundu.
33 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei ascend g7
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim