Anlık Bildirim

IFA 2015 : Gigaset üç yeni akıllı telefon ile ülkemizde geliyor

Uzun süredir sabit telefon ve DECT telefon çeşitleriyle ülkemizde faaliyet gösteren Gigaset, Siemens'in akıllı telefon bölümünü satın aldıktan sonra pazara yönelik ilk hamlesini IFA 2015 fuarında yaptı. Ülkemizde de satışa çıkacak olan 3 yeni akıllı telefon Gigaset ME, Gigaset ME Pure ve Gigaset ME Pro adını taşıyor. Cihazlar paslanmaz çelik ve hafif alüminyum karışımı gövdeye sahip. 

Gigaset ME Pro modeli 5. inçlik Full HD ekran taşıyor ve Gorilla Glass 3 ile ekranı koruyor. Snapdragon 810 yongasetinden gücünü alan cihazın performans konusunda 3GB RAM ile birlikte hayal kırıklığına uğratmayacağını söyleyebiliriz. Ancak aşırı ısınma sorunları cihazı bu noktada biraz yavaşlatabileceğinden Gigaset frekans değerini 1.8GHz'de tutmuş.

Modelde 4000mAh gücünde batarya, QuickCharge 2.0 teknolojisi, 20MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde f/2.0 aralıklı ön kamera, 32GB depolama kapasitesi, parmak izi okuyucu, 4G LTE desteği, Android 5.1 işletim sistemi ve Gigaset kullanıcı arayüzü şeklinde diğer özellikler mevcut. Gigaset cihazında doyurucu donanım özelliklerine yer vermiş. 

Gigaset ME ise bu özelliklerin tamamına sahip. Farklı olarak ekran 5 inç, RAM boyutu 3GB, batarya 3000mAh gücünde ve arka kamera 16MP çözünürlüğünde. Gigaset ME modeli 530$ fiyat etiketi ile kısa süre içerisinde ülkemizde satışa sunulacak. 

Gigaset ME Pure serinin orta seviye modeli olacak. Bu cihazda da farklı olarak Snapdragon 615 yongaseti, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 3320mAh gücünde batarya ve 13MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Bu modelin de satış tarihi belli değil.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11273 kez okundu.
26 kişi, toplam 29 yorum yazdı.
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim