Anlık Bildirim

iPhone 8'e ait olduğu iddia edilen iki yeni fotoğraf sızdırıldı

Akıllı telefon sızıntılarındaki doğruluk oranı en yüksek isimlerden biri olan Steve Hemmerstoffer, iPhone 8'e ait iki yeni fotoğraf paylaştı. Doğruluk oranı yüksek fotoğraflar haberimizde...
Şimdiye kadar iPhone 8 ile ilgili çok sayıda söylenti duyduk ancak akıllı telefon sızıntısı konusunda başarılı bir geçmişi olan @OnLeaks tarafından yayınlanan yeni görüntüler, gerçeğe en yakın olanı gibi görünüyor.
Herşeyden önce sızdırılan iki fotoğrafın net şekilde ortaya koyduğu bir gerçek var. iPhone 8 kesinlikle Home butonu olmadan gelecek. Bu da parmak izi okuyucusunun başka bir yere taşınacağı anlamına geliyor.
Telefonun arka kısmını gösteren fotoğrafta bir parmak izi sensörü yok. Büyük olasılıkla Apple tarayıcıyı ekranın altına gömmüş durumda. Bu da iPhone 8'i -Çinli üretici Vivo tarafından birkaç gün önce duyurulan modelin ardından- bu teknoloji ile gelen ilk akıllı telefon yapacak.
Sonrasında ise dikey çift kamera var. Apple, iPhone 7 Plus'ı çift kamerayla piyasaya çıkardı ancak cihazdaki iki lens yatay olarak konumlandırılmıştı. Şirket iPhone 8'le muhtemelen diğer teknolojiler için telefonun iç kısmında daha fazla alan yaratmak için dikey tasarıma geçiş yapacak.

Çerçeveler küçülüyor, kablosuz şarj geliyor

OLED ekranla gelecek iPhone 8'in çok ince çerçevelere sahip olması bekleniyor. Telefonun üst kısmında ise iPhone 8'le ilk kez sunulacak olan yüz tanıma sistemini barındırabilecek bir sensör çubuğu var.
Cihazın kablosuz şarj gibi, henüz netleşmeyen bazı özellikleri de olacak. Telefonun arka panelinin camdan yapılmış olması, kablosuz şarj özelliğiyle gelebileceğini gösteriyor ancak bu olasılığın hala doğrulanmadığını belirtelim.
iPhone 8'in Eylül ayında tanıtılması planlanıyor ancak birkaç analist, Apple'ın ekrana entegre parmak izi sensörüyle ilgili bazı sorunları çözmeye çalıştığı için muhtemel bir gecikmenin söz konusu olabileceğini söylüyorlar.
Bu durumda iPhone 8, Eylül ayındaki lansman etkinliğinde sadece kamuoyuna tanıtılacak, satışlar ise ancak Ekim yada Kasım ayında başlayabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9018 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, iphone 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim