Anlık Bildirim

iPhone SE hamlesine karşı 4.6 içlik Galaxy S7 Mini geliyor

Samsung'un kısa bir süre sonra tanıtılması beklenen 4 inçlik iPhone modeliyle mücadele etme hazırlığında olduğu bildiriliyor. Şirket, rakibine 4.6 inç HD ekranlı Galaxy S7 Mini ile cevap verecek...
Samsung, Galaxy S Mini akıllı telefonlarla ilgili uzun bir geçmişe sahip ancak nedendir bilinmez geçtiğimiz yıl piyasaya böyle bir cihaz sürmedi. Galaxy S6 Mini hakkında birçok söylenti çıkmasına rağmen bu cihaz bir türlü gün ışığına çıkamadı.
Büyük bir gürültüyle Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini ortaya çıkaran Samsung'un üretim hattında bu kez mini bir versiyonun olduğu söyleniyor. SamMobile, Tayvan medyasına dayandırdığı raporunda şirketin önümüzdeki birkaç ay içinde Galaxy S7 Mini'yi çıkarmayı planladığını iddia ediyor. Galaxy S7 Mini, Apple'ın 21 Mart'ta ortaya çıkarması beklenen 4 inç ekran ve A9 işlemci gibi özelliklere sahip iPhone SE modeline karşı bir cevap olabilir.

Güçlü donanımlarla gelecek

Öte yandan Samsung Galaxy S7 Mini, HD (720p) çözünürlüğü destekleyen 4.6 inç kapasitif dokunmatik ekranla gelecek. Şu an için telefonun Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge amiral gemilerinde vurgulanan ekran daima açık (always on display) özelliğine sahip olup olmayacağı bilinmiyor.
Galaxy S7 Mini dışarıdan çok çekici olmasa bile, akıllı telefonun içinde çok güçlü bir donanım paketi yer alacak. Cihazın Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ile gelebileceği söyleniyor. Fakat aynı zamanda Samsung'un Exynos 8890 yonga setini içeren farklı bir sürümü de olabilir. Ayrıca sadece 9,9 mm ince bir paket içerisinde 3GB RAM ve dual pixel teknolojisine sahip 12 megapiksel arka kameranın da yer alacağı belirtiliyor.
Ne yazık ki, Tayvanlı medya tarafından yayınlanan bilgiler henüz doğrulanmış değil. Bu noktada Galaxy S7 Mini'nin üretim hattında olduğunu gösteren somut bir delil olmadıkça söylentilerin bir iddiadan ibaret olduğunu kabul etmek gerekir. Büyük olasılıkla önümüzdeki haftalarda bu cihaz hakkıda daha net bilgilere sahip olabileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6380 kez okundu.
38 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, iphone se ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim