Anlık Bildirim

İddia : Apple gelecek yıl için 4.7 ve 5.7 inçlik iPhone modellerini tartışıyor

Bu yıl için Apple'ın bir tanesi ucuz olmak üzere iki iPhone modeli satışa sunacağına dair iddialar artarak devam ederken, gelecek yıl için firmanın daha büyük ekran boyutları hakkında tartışmalar yaptığı iddiaları gündeme gelmeye başladı.

Reuters'in firmaya yakın kaynaklara dayanarak verdiği bilgiye göre Apple, gelecek yıldan itibaren daha büyük ekrana sahip modellerin yanısıra ucuz ve çok renkli iPhone modeli üzerinde de planlar yapıyor.

Apple, gelecek yıl itibariyle pazara sürmek istediği 4.7 inçlik ve 5.7 inçlik ekran boyutlarını gündemine alırken, tedarik zincirindeki kaynaklar bunun kesinleşmiş bir konu olmadığını belirtiyor.

3.5 inçlik boyutun tüketici için en iyi boyut olduğu teziyle pazara çıkan ilk iPhone'dan sonra iPhone 5 modeline kadar boyut standart olarak kaldı. Pazarda tüketicinin eğilimi ve rakiplerin amiral gemi modelleri karşısında iPhone 5 ile ekran boyutu 4 inçe yükseldi. 

Önümüzdeki yıllarda da tüketici eğiliminin ortalama olarak 4.5-4.7 inçe doğru kayacağı tahmin ediliyor. Pek çok yeni amiral gemi modeli de bunu doğruluyor. Apple'ın akıllı telefon pazarında önümüzdeki dönem için nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3081 kez okundu.
63 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 6, iphone 5 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim