Anlık Bildirim

İddia : Eylül ayının üçüncü haftası HTC, 3 yeni Windows Phone 8 cihazı tanıtacak


Nokia'nın 5 Eylül'de Windows Phone 8'li Lumia cihazlarını tanıtması ihtimali ağırlık kazanırken, HTC de iddialara göre 3 yeni modelle rekabete katılmaya hazırlanıyor.

WPDang sitesinin iki farklı kaynaktan teyit ettiği bilgilere göre Rio, Accord ve Zenith adlı 3 yeni WP8 cihazı Eylül ayının 3. haftasında resmi olarak tanıtılacak. Tanıtımın Londra veya New York'ta yapılması bekleniyor.

Ailenin en iddialı modeli Zenith olacak. 720p çözünürlük, 4.7 inçlik Super LCD2 ekran, 42Mbps'a kadar HSPA+ desteği, 8MP çözünürlükte kamera, 1080p video kaydı, 4 çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, Retina ekran standardı şeklinde modelin bilinen özellikleri bulunuyor.

Accord ise 4.3 inçlik Super LCD2 ekranda 720p çözünürlük sunacak. Qualcomm Snapdragon S4 MSM8260A işlemci, 1GB RAM, 42Mbps'a kadar HSPA+ desteği, 8MP çözünürlükte kamera, 1080p video kaydı şeklinde özellikleri bulunuyor. İşlemci tercihinin değişebileceği de not düşülmüş.

Rio ise serinin giriş seviyesi modeli. 4 inçlik 800 x 480 piksel çözünürlükte ekran, 512MB RAM, 14.4Mbps'a kadar HSPA+ desteği, 5MP çözünürlükte kamera, 720p video kaydı, 1GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227 çift çekirdekli işlemci ve Adreno 305 grafik birimi şeklinde özelliklere sahip.

Modellerin Android tarafındaki One serisine benzer bir şekilde lanse edileceği tahmin ediliyor. HTC One X-Zenith, HTC One S-Accord, HTC One V-Rio şeklinde bir strateji karşılaştırması yapabiliriz.

Rio ve Accord Ekim ayında tüketicilerle buluşurken, Zenith ise yıl sonuna doğru piyasaya sürülecek. İddialar doğruysa Eylül ayında resmi bir tanıtım olması muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3668 kez okundu.
16 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim