Anlık Bildirim

İki yeni Nokia telefonu internete sızdı

En son geçtiğimiz Ekim ayı sonlarında Lumia serisi akıllı telefon ve tabletleri ile yeni Asha telefonlarını tanıtan Nokia’nın yeni yıl planları henüz keisnleşmedi. Ancak ortaya çıkan sızıntılar sayesinde bizi nelerin beklediği konusunda tahminler yapılabiliyor. 

Bunlar arasında Nokia’nın 5 inçlik Full HD ekrana sahip bir Lumia modeli ile Lumia 525 adında alt seviye bir modeli şimdilik bilinenler. Evleaks ise bugün iki yeni modelin daha görsellerini internette paylaştı.

Modellerin Asha ailesine mensup olacağı sanılıyor. Modellerden ilki geniş bir ekran yapısına sahip ve ekranda Bing arama motoru görülüyor. En alt kısımda ise kare tasarıma sahip bir tuş yer alıyor. Modelin bugüne kadar ki Asha modellerinden daha geniş bir ekrana sahip olduğu dikkat çekiyor. 

Diğer model ise Normandy kod adına sahip. Lumia 520 modelinden biraz daha küçük bir yapıya sahip olan modelin Lumia ailesi ile Asha ailesi arasında bir köprü model olabileceği tahmin ediliyor. Ancak Windows Phone işletim sistemi üzerinde mi çalışacağı yoksa Asha ailesine mi ait olacağı şimdilik belirsiz. Modeller ile ilgili resmi bir bilgi bulunmazken, en geç yeni yıl başlarında tanıtılması bekleniyor.
İki yeni Nokia telefonu internete sızdı



 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1306 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim