Anlık Bildirim

Blackberry'den BBM kullanıcılarına hem iyi hem de kötü haber

Blackberry'den BBM kullanıcılarına hem iyi hem de kötü haber

1 hafta gibi kısa bir sürede 20 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaşarak hem Android hem de iOS platformunun da en çok kullanılan uygulamalar listesinde ilk sıralara yerleşen BlackBerry Messenger için Blackberry'den hem iyi hem de kötü haber var.

BlackBerry’nin BBM'den sorumlu yöneticisi Andrew Bocking'in Kanadalı Morning Edition'a BBM kullanıcılarını yakından ilgilendiren iki önemli açıklamada bulundu. Bocking, BBM'in önümüzdeki dönemde yayılanacak yeni sürümler ile anlık mesajlaşmanın yanı sıra görüntülü ve sesli iletişim desteği kazanacağını söyledi.

Bocking'in kötü haberi ise reklamlarla ilgili. Pazardaki bazı diğer anlık mesajlaşma yazılımlarının aksine BBM'in her zaman ücretsiz bir yazılım olarak kalacağını söyleyen yönetici, şirket olarak BBM'den para kazanma yolları üzerine daha farklı fikirleri olduğunu söyleyerek uygulama içerisine BBM Kanalları gibi alanlara reklam alabileceklerini dile getirdi. Ancak Bocking, tüm bu gelişmelerin önümüzdeki aylarda netleşeceğini dile getirdi.

iOS ve Android tarafında 1 hafta gibi kısa bir sürede 20 milyon kullanıcıya ulaşarak büyük bir başarının altına imza atan BBM'i aşağıdaki bağlantılardan telefonlarınıza yükleyebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1552 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone, uygulama haber ve
4 etiket daha iOS Android google Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim