Anlık Bildirim

Izgara alışkanlığımız değişiyor: Kızılötesi ızgara ile tanışın

Summit FS38X akıllı ızgara modeli et pişirirken sürekli başında beklemenize gerek bırakmıyor. Kızılötesi pişirici sistem ise dakikalar içerisinde eti hazır hale getiriyor.
Summit FS38X Tam Boyutta Gör
Gelişen teknoloji artık mangal ve ızgara alışkanlıklarını da kökten değiştiriyor. Alev üfleyiciler, sönmeyen çıralar, güneş enerjili ısıtmalar derken türünün tek örneği bir ızgara modeli karşımıza çıktı.

Summit FS38X akıllı ızgara

CES 2024 fuarına gelen Summit FS38X akıllı ızgara, sahip olduğu özelliklerle sektörde bir ilke imza atıyor. Standart elektrikli rezistans tarzı bileşenler yerine sektörde ilk kez kızıl ötesi pişirme sistemine yer vermiş. Kapak kısmında yer alan kızıl ötesi pişirici dakikalar içerisinde etleri hazır hale getiriyor.

Dokunmatik bir kontrol ekranı olan ızgarada sıcaklığı ve pişiricinin durumunu kontrol eden sensörler bulunuyor. 5 pişirme telinden birisi arızalandığında üç kere yeniden çalıştırma denemesi yapıyor ve sonuç alamazsa gazı kesiyor.

Akıllı telefondan gerekli verileri alırken sıcaklığı ve pişirme süresini de ayarlayabiliyorsunuz. Tavuklar için motorlu bir çevirme aparatı da mevcut. 3500$ fiyat etiketi olan kızıl ötesi ızgara biraz daha elit kesime hitap ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1931 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Summit FS38X, CES 2024 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim