Anlık Bildirim

Samsung, 300 milyonuncu OLED panelinin üretim bandından çıktığını duyurdu

Samsung, 300 milyonuncu OLED panelinin üretim bandından çıktığını duyurdu
OLED panel pazarının %98'lik bölümüne hükmeden Samsung, kısa bir süre önce 300 milyonuncu OLED panelinin üretim bandından çıktığını duyurdu.
Güney Koreli firma, OLED panellerin seri üretimine 2007 yılının ocak ayında başlamıştı. 100 milyonluk üretim barajının aşılması 4.5 yıl, 200 milyonluk üretim barajının aşılması 11 ay, 300 milyonluk üretim barajının aşılması ise yalnızca 7 ay sürmüş. 2007 yılından bu yana ortalamaya bakacak olursak, günde 470.000 adetten fazla OLED panel üretilmiş durumda. Eğer bugüne kadar üretilen 300 milyon adet OLED paneli üst üste dizmeye çalışırsak karşılaşacağımız yükseklik, Everest Dağı'ndan 68 kat daha yüksek oluyor.
Geniş renk paleti, canlı - gerçeğe yakın renkler ve yüksek kontrast oranı vadeden OLED paneller genelde akıllı telefon, tablet bilgisayar ve dijital kameralarda kullanılmış. Samsung Display'in CEO'su Kinam Kim, Güney Kore'nin Asan şehrinde düzenledikleri kutlamada, 6 yıllık seri üretimin sonunda 300 milyonluk üretim barajını aşmayı başardıklarını belirtmiş ve OLED televizyonların, esnek OLED ekranların yaygınlaşmasıyla Samsung'un liderliğini pekiştireceğini vurgulamış.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1174 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim