Anlık Bildirim

"Samsung, Galaxy S5'in gövdesi metal alaşımlı olmayacak"

'Samsung, Galaxy S5'in gövdesi metal alaşımlı olmayacak' Tam Boyutta Gör

iPhone ve Lumia gibi rakiplerine kıyasla kasa kalitesi açısından birçok kişi tarafından eleştiri oklarına maruz kalan Samsung’un, 2014’deki amiral gemisi Galaxy S5’in gövdesinde polikarbon malzeme yerine yapay elmas ile güçlendirilmiş metal bir alaşım kullanacağı iddia edilmişti. Ancak firmalara yakınlığıyla bilinen Digitimes’ın güçlü kaynakları, aynı görüşte değil.

Digitimes’ın kaynakları, Samsung’un iddialardaki gibi gövde tasarımıyla ilgili çalışmalar yaptığını ancak; hali hazırda hiçbir Uzakdoğulu tedarikçinin S5’de kullanılabilecek herhangi bir metal gövdenin seri imalatına başlamadığı için bu çalışmaların Şubat 2014'de satışa sunulması beklenen Galaxy S5’de hayat bulmasının zor olduğunu belirtti.

Aynı kaynaklar, Samsung’un mevcut polikarbon gövdeli Galaxy S serisi ile yüksek satış sayılarına ulaşabildiğine dikkat çekerek S5’de metal gövdeye yer vermesinin üretim maliyetlerini arttırmak dışında herhangi etkisinin olmayacağını ifade etti.

Öte yandan Samsung’un uzun vadede telefonlarında fiberglas-polikarbon ya da karbon fiber – polikarbon karışımı malzemeden imal edilmiş gövdelere yer vermesine neden oldun

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4296 kez okundu.
86 kişi, toplam 92 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, metal kasa ve
2 etiket daha galaxy s5 samsung galaxy
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim