Anlık Bildirim

ABD posta servisi mektupları e-posta kutusuna taşıyacak

ABD posta servisi USPS gereksiz mektupların taşınmasını önlemek için geliştirdiği yeni hizmeti devreye soktu. Hizmet sayesinde vatandaşlar kendilerine gelecek postaları sanal olarak görüntüleyebilecek
 
ABD posta servisi mektupları e-posta kutusuna taşıyacak
 
İnternetin yaygın kullanımı postacılığı büyük ölçüde öldürdü. Bugün bir çok evrak dosyasına internet üzerinden erişmek de mümkün, bu durumu göz önüne alan ABD posta servisi ise gereksiz postaları taşımamak için ilginç bir yöntem geliştirmiş.

2014 yılından beri testleri yapılan sistem vatandaşların gelecek postalardan erkenden haberdar olmasını sağlıyor. Eğer ABD'de yaşıyorsanız adınıza gönderilen posta gönderim yerinden çıkmadan önce fotoğraflanarak mailinize gönderiliyor, vatandaşlar da postanın önem seviyesine göre postayı al , ya da alma seçeneklerini kullanabiliyorlar.
Bu yöntem sayesinde gereksiz taşımacılığın önüne geçilirken şimdilik günlük fotoğraflanacak posta limiti bulunuyor. Her bir kullanıcı için maksimum 10 adet posta fotoğrafı kullanıcıların elektrik postalarına mail olarak gönderilirken 10 adetten fazla posta alacak kişilerin USPS Web servisine girerek postalarını görüntülemesi gerekiyor.
Şimdilik Kuzey Virginia ve New York şehri için kullanılan sistemin 2016 yılından itibaren genişletilmesi ve yavaş yavaş tüm ülkede kullanıma sunulması planlanıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim