Anlık Bildirim

DJI'ın yeni drone'u 360 derecelik çarpışma önleme sistemiyle gelebilir

DJI'ın bir süredir üzerinde çalıştığı Mavic 2 hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı. Drone'un internete sızan görüntüsü 360 derecelik bir çarpışma önleme sistemine sahip olabileceğini gösteriyor.
Drone devi DJI'ın "Mavic 2" olarak adlandırılması beklenen yeni bir drone üzerinde çalıştığına inanılıyor. İnternete sızdırılan görüntü, Mavic Pro'nun halefi olması beklenen Mavic 2'nin 360 derecelik bir çarpışma önleme sistemine sahip olabileceğini ortaya koymuş durumda.
Yayınlanan görüntü Mavic 2'nin önceki modelinden daha şık ve daha aerodinamik olabileceğini gösterirken aynı zamanda katlama mekanizması, şekli ve rengi açısından Mavic Pro tasarım öğelerini koruduğunu gösteriyor.

Çıkarılabilir gimbalı var

Raporda, yeni Mavic 2'nin ön kısmında ve yanlarında engellerden kaçınmasına yardımcı olacak kamera ve sensörlerin yer aldığı belirtilmiş. 360 derecelik çarpışma önleme sistemi için muhtemelen alt ve arka kısmı da aynı özellikte olacak.
Öte yandan paylaşılan resimde Mavic 2'nin tıpkı GoPro Karma gibi çıkarılabilir bir gimbala sahip olabileceği görülüyor. DJI daha önce 18 Temmuz'da "See the Bigger Picture" (Büyük Resmi Gör) başlıklı bir etkinlik düzenlemeyi planlamıştı ancak daha sonra bunu ileri bir tarihe erteledi. Şu an için söz konusu etkinliğin ne zaman gerçekleşeceği ve drone'un bu etkinlik kapsamında tanıtılıp tanıtılmayacağı bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim