Anlık Bildirim

Dünyaca ünlü su altı fotoğrafçılığı yarışması “Through Your Lens”in kazananları belirlendi

Scuba Diving Magazine'in düzenlemiş olduğu su altı fotoğrafçılığı yarışması Through Your Lens'in kazananları açıklandı. Çok etkileyici karelerin bulunduğu listeye gelin hep birlikte göz atalım.
Geçtiğimiz günlerde 14.sü düzenlenen Through Your Lens, yarışmacılarının sualtı dünyasının harikuladeliğini gözler önüne seren kareler yakaladığı dünya çapında bir su altı fotoğrafçılığı yarışması. Dünya çapından 2000’i aşkın profesyonel fotoğrafçının katıldığı yarışmada yarışmacılar Geniş Açı, Makro, Kavramsal ve Kompakt olmak üzere 4 farklı kategoride yarıştılar.
Binlerce olağanüstü karenin yarıştığı yarışmada dereceye giren eserlere haydi hep birlikte göz atalım!
Genç bir balinanın su yüzeyinde ilerliyor olduğu oldukça göz alıcı bu kare ile Rodney Bursiel, yarışmanın birincisi olarak büyük ödülü kazandı.
Ürdün’ün Tala Körfezi’nde yakalanan bu etkileyici kare ile Alex Dawson, yarışmada Geniş Açı kategorisinin birincisi oldu. Fotoğrafta yaklaşık 20 yıl önce denizin dibine batmış olan hurda bir tank ve ona doğru yaklaşan bir dalgıç yer alıyor
Kompakt kategorisinin birinciliğini ise yakalamış olduğu etkileyici moray balığı portresiyle Jamie Hall kazandı. PowerShot G16 ile çekilen bu olağanüstü görüntü, oldukça göz alıcı ve bir o kadar da ürkütücü gözüküyor. Henüz çok yeni bir kategori olan Kompakt kategorisi, SLR olmayan kompakt kameralara olan rağbet neticesiyle yarışmaya eklendı.
Kavramsal Fotoğraf kategorisinin kazananı ise yukarıda yer alan göz alıcı hindistan cevizi ahtapotu karesi ile Conor Culver oldu. Kavramsal fotoğraf kategorisi tıpkı Kompakt kategorisi gibi yarışmaya yakın geçmişte eklenmiş bir kategori. Kavramsal fotoğraflarda sanatçı ruh halini imgesel detaylarla, değişik renklerle ve şekillerle karşıdakine aktarır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim