Anlık Bildirim

Elon Musk yakında Türkiye'ye geliyor [Güncellendi]

Yüzyılın dahisi olarak gösterilen, Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk Global SatShow konferansı için Türkiye'ye geliyor. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...
Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk, ülkemizde düzenlenecek Global SatShow konferansı için Türkiye'ye geliyor. Yüzyılın dahisi olarak gösterilen mühendis, mucit, yatırımcı ve aynı zamanda önemli bir girişimci olan Musk, dünyanın çok yakından tanıdığı bir isim.
Elon Musk, MÜSİAD'ın stratejik partnerliğinde ve ESOA (EMEA Uydu Operatörleri Birliği) ev sahipliğinde, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan konferansın önemli konuklarından biri olacak. Uydu ve uzay sektörünün önemli gelişmelerinin değerlendirildiği Global SatShow konferansı 9-10 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Vize sorunu özel izinle çözülecek

Bildiğiniz gibi Amerika ile Türkiye arasında yaşanan kriz nedeniyle iki taraf da karşılıklı olarak vize başvurularını askıya almış durumda. Bu sorunun bir şekilde çözüme kavuşturulması ve Musk’ın özel izinle ülkemize gelmesi bekleniyor.
Güncelleme: Elon Musk'ın Türkiyeye gelmeyeceği ve söylentilerin gerçeği yansıtmadığına dair bilgiler var. Öte yandan Musk'ın Türkiye'ye geleceği ancak İstanbul değil Ankara'yı ziyaret edeceği söyleniyor. Kesin bir bilgi geldiğinde haberimiz güncellenecektir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8469 kez okundu.
30 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim