Anlık Bildirim
Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın

Tarayıcı tabanlı üç boyutlu tarama sistemi Volumental, Kickstarter üzerinde destek arıyor


Son zamanların en çok konuşulan yenilikleri arasında yer alan üç boyutlu yazıcılar için hazırlanan Volumental isimli tarayıcı tabanlı tarama sistemi, Kickstarter üzerinde destek aramaya başladı.
İsveç Stockholm merkezli bir ekip tarafından hazırlanan Volumental sistemi, üzerinde iki adet lens yer alan derinlik kameraları ile standart bir internet tarayıcısı vasıtasıyla üç boyutlu tarama yapılmasına imkan sağlıyor. Normal şartlarda oldukça güçlü bilgisayarlar ve karmaşık yazılımlar gerektirdiği belirtilen bu işlemi internet üzerinden çevrimiçi olarak halledebilen Volumental, bu taramaları renkli olarak yapıyor ve Kickstarter projesi üzerinden çok daha etkili bir hale getirmek için bağış bekliyor. Yapılacak farklı bağış miktarlarına göre kişilerin kendi taramalarını alabildiği sistem, oldukça da kolay bir şekilde kullanılabiliyor.
Site üzerinden başlatılırken konan 20,000$ hedefin, bitimine daha 29 gün kalan 71 bağış ile 8,383$'lık kısmını toplayan Volumental projesi hakkında hazırlanmış açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Tarayıcı tabanlı üç boyutlu tarama sistemi Volumental, Kickstarter üzerinde destek arıyor
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim