Anlık Bildirim

Ve beklenen oldu: Nokia HERE Haritalar "Audi, BMW ve Mercedes" konsorsiyumuna satıldı

Ve beklenen oldu: Nokia HERE Haritalar 'Audi, BMW ve Mercedes' konsorsiyumuna satıldı
 
Uzun zamandır sektör içi dedikoduları gelen anlaşma netleşti ve Nokia HERE Haritalar servisi Audi, BMW ve Mercedes'in oluşturduğu konsorsiyuma satıldı.
Nokia tarafından bugün duyurulan gelişme ile yazılım sektörünün en büyük satışlarından birisi de gerçekleştirilmiş oldu. Almanya merkezli önemli otomobil üreticileri Audi, BMW ve Mercedes tarafından kurulan ortak konsorsiyumun yaklaşık 3 milyar dolar (2.8 milyar Euro) ödediği belirtilen Nokia HERE Haritalar, bildiğiniz üzere özellikle Avrupa bölgesinde kapı numarasına kadar kararlı sonuçlar ortaya koyabiliyor.
Audi, BMW ve Mercedes'in servis ile bu kadar ilgilenmesinin altında ise bu tarz bir harita bilgisini günümüzde Google haricinde bulmanın oldukça zor olması yatıyor. Harita bilgileri özellikle sürücüsüz otomobillerin gelecek performansları için çok büyük önem taşıyor ve Avrupa merkezli otomobil üreticileri için en iyi alternatifi HERE Haritalar oluşturuyor.
2016'nın ilk çeyreğinde tamamlanması beklenen satın alma işlemi sonrası HERE Haritalar'ın mobil varlığı hakkında ise şimdilik yapılmış bir açıklama bulunmuyor. Android, iOS ve Windows Phone platformunda yer alan servisin uygulama tarafından çıkması kullanıcıları oldukça üzecek gibi görünüyor çünkü servis, en çok beğenilen navigasyon hizmetleri arasında yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4354 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, Maps ve
3 etiket daha haritalar nokia here
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim